Přehled PLUS: Elektronický doplněk k Přehledu středoškolské fyziky - Svoboda, Emanuel; Lepil, Oldřich; Rothanzl, Bohuslav (Matematika–Fyzika–Informatika, 2020)
Článek podává základní informace o elektronickém doplňku Přehled PLUS k 6. vydání publikace Přehled středoškolské fyziky. Po zdůvodnění potřeby vydat tento elektronický doplněk je uveden komentář k obsahové náplni jednotlivých částí doplňku. Obsah doplňku: Rozšiřující učivo, Úlohy k učivu, Testové úlohy z fyziky, Zajímavá fyzikální témata, Historické poznámky, Informační zdroje na internetu a Literatura. Závěr článku tvoří stručná informace o změnách, které byly učiněny v publikaci Přehled středoškolské fyziky.