Hvězdicové mnohoúhelníky - Štěpánová, Martina (Matematika–Fyzika–Informatika, 2018)
Článek se zabývá tzv. hvězdicovými mnohoúhelníky. Jedná se o typ nekonvexních mnohoúhelníků, z nichž každý vznikne spojením bodů pravidelně rozmístěných na kružnici úsečkami.