Bobřík učí informatiku (2. díl seriálu – Procházení grafů) - Lessner, Daniel; Vaníček, Jiří (Matematika–Fyzika–Informatika, 2014)
Článek je druhým dílem seriálu článků, popularizujících informatiku na středoškolské úrovni. Informatické soutěže typu Bebras (v češtině pod názvem Bobřík informatiky) představují množinu rozmanitých informatických úloh určené pro středoškolské učitele a studenty. Ve druhém díle seriálu budou představeny úlohy o grafech a jejich procházení.