Grafické studio ve škole - Rachůnek, Lukáš (Matematika–Fyzika–Informatika, 2013)
Článek je určen zejména středoškolským učitelům a studentům a popisuje možnosti alternativních softwarových produktů vhodných pro zpracování grafických dokumentů.